Professionele autoreiniging

Bent u in het bezit van een nieuwe, een oudere wagen of zelfs een oldtimer?
Wilt u hem net dat beetje meer geven?

Dan biedt Sterkendries Kinrooi u de oplossing.

Poetsen doen anderen, “Reinigen” doen wij!!!

wij zijn gespecialiseerd in:

Polijsten:

Polijsten is het behandelen van verweerde autolak zodat deze weer in goede staat is. Het is een arbeidsintensief werk met een prachtig hoogglans eindresultaat!

Simoniseren:

Simoniseren heeft als doel de wagen op te frissen door hem meer glans te geven en lichte krasjes te herstellen. Als een wagen veel of diepe krassen heeft is het aangeraden hem te polieren.

Lederreiniging en behandeling:

Een lederen interieur moet na reiniging behandeld worden met een crème die het leder soepel houdt en barsten door uitdroging tegengaat.

Hardwax:

Hardwax is een hoogwaardige lakverzegeling ter bescherming en verzorging van nieuwe en gepolijste gekleurde en metallic lakken.

Interieurreiniging:

Dieptereiniging

Om aan de kwalitatieve eisen van onze klanten te voldoen, wordt door de medewerkers van Sterkendries Kinrooi het interieur zorgvuldig gedemonteerd zodat een dieptereiniging endesinfectering voor 100% kan worden uitgevoerd.

Airco Clean & Desinfect

Airco in de auto geeft vaak verkoudheden. De oorzaak hiervan zijn bacteriën en schimmels die in de verwarming/airco kanalen een ideale broedplaats vinden. Wanneer de bestuurder de blazers opzet, blaast hij als het ware de bacteriën in zijn eigen gezicht.

Om dit te voorkomen kunnen wij een reinigend en desinfecterend gas in de airco/verwarmingskanalen spuiten en laten circuleren. Dit gas heeft een langdurig effect en geeft een frisse geur aan uw interieur.

Het is aanbevolen om die twee keer per jaar te laten doen.