web analytics

Takeldienst

Contacteer ons op: +32 (89) 85 36 08

Takelen en transporteren van wagens en vrachtwagens in

Wij zijn uw gespecialiseerde depannage dienst in Limburg. 24 op 24 kan u op ons rekenen voor pechverhelping maar ook voor het transporteren en de repatriëring van wagens, andere voertuigen en vrachtwagens.

In onze garage kan u terecht voor herstellingen van alle merken. Een vervangwagen is bovendien steeds ter beschikking. Direct contact opnemen.

Ook voor uitzonderlijk vervoer en kraanwerk zijn we de geschikte partner.

Wij zijn erkend door en werken voor haast elke assistentiemaatschappij. 

Met deze vloot kunnen wij bijna elke takel - en bergingsopdracht aan:

IVECO Daily 3,5 Ton

Oprijwagen met 3 zitplaatsen voor snelle transport van personenwagens.

MERCEDES Sprinter 3,5 Ton

Voertuig voor pechverhelping en ondergronds slepen van voertuigen, lepel 2,5 ton en 7 zitplaatsen.

IVECO Daily 7 Ton

Schuifplateau voor 3 ton en een lepelsysteem voor 1,5 ton. Voertuig met 7 zitplaatsen voor assistentiewerk (verzekeringen) en repatriëring.

NISSAN Patrol 7,5 Ton

Omgebouwde terreinwagen met 5 zitplaatsen en een lier van 7,5 ton. Wordt ingezet voor het lostrekken van voertuigen op moeilijk bereikbare plaatsen.

MERCEDES Atego 1221 12 Ton

Voertuig met 7 zitplaatsen, een schuifplateau voor 6 ton en een lepelsysteem voor 2,5 ton wordt gebruikt voor assistentiewerk en ongevallen.

MERCEDES Atego 1219 12 Ton

Voertuig met 3 zitplaatsen, een schuifplateau van 6 ton en een lepelsysteem voor 2 ton. Hij heeft een kraan voor 12 ton / meter. Bergen ongevallen.

MAN TGL12-220 12 Ton

Voertuig met 5 zitplaatsen, een schuifplateau voor 5,5 ton en een lepelsysteem voor 2 ton wordt gebruikt voor assistentiewerk en ongevallen.

RENAULT Midlum 16 Ton

Voertuig met 3 zitplaatsen, een schuifplateau van 5,5 ton en een lepelsysteem voor 2 ton. Hij heeft een kraan voor 12 ton / meter. Bergen ongevallen.

MAN TGA 19 Ton

Voertuig met 7 zitplaatsen, een schuifplateau voor 6 ton en een lepelsysteem voor 5 ton. Een kraan voor 24 ton / meter. Hij wordt gebruikt voor het bergen van zware voertuigen en ongevallen.

MERCEDES Atego 918 9 Ton

Voertuig met 7 zitplaatsen, een schuifplateau van 4 ton en een lepelsysteem voor 1,5 ton. Wordt gebruikt voor assistentie en ongevallen.

MERCEDES Atego 13L4 13,5 Ton

Voertuig met 7 zitplaatsen, een schuifplateau van 6 ton en een lepelsysteem voor 2,5 ton. Een kraan voor 10 ton / meter. Wordt gebruikt voor assistentie en ongevallen.​

MERCEDES Atego 1221 12 Ton

Voertuig met 7 zitplaatsen, een schuifplateau van 6 ton en een lepelsysteem voor 2,5 ton. Wordt gebruikt voor assistentie en ongevallen.

MERCEDES Actros 28 Ton

Deze vrachtwagen is uitgerust met een lepelsysteem van 15 ton voor het slepen van vrachtwagens en bussen tot 44 ton! Ook heeft deze vrachtwagen alle materiaal aan boord voor het ter plaatse herstellen van kleine pannes.