Carrosserie

Carrosserie afdeling van Vanderveken

Uw auto is niet zomaar een vervoermiddel, hij staat symbool voor uw uitstraling en persoonlijkheid. Vaak brengt u er vele uren in door. Een echt bezit dus, om te koesteren. Wij begrijpen dit.

Onze mensen, de modernste techniek en de laatste expertise. Dat is hoe wij uw schadeherstel aanvliegen. Van spot repair tot vervangen en van bekleding tot dashboard.
Uw auto wordt met de grootste aandacht verzorgd. Ongeacht merk of model. Of u zich nu meldt als vaste klant of in geval van nood.

Passie, professionaliteit en het streven naar perfectie, voor minder gaan we niet.

Wie zijn wij?

Carrosserie Vanderveken is een erkend autoschadeherstelbedrijf dat alle merken personen- en bestelwagens herstelt voor particulieren, verzekeraars, dealer- en autobedrijven. Wij gaan voor kwaliteit voor onze klanten.

U kunt rechtstreeks bij ons terecht voor herstelling van alle schade ten gevolge van een ongeval, groot of klein. Wij herstellen alle merken en zijn erkend hersteller voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Dit is niet onbelangrijk gezien sommige verzekeringsmaatschappijen een korting op de vrijstelling geven wanneer u bij een erkend hersteller uw wagen laat herstellen. Wij handelen voor de klant trouwens het volledige dossier af. Dus geen rompslomp voor de klant!

Ons bureel maakt gebruik van digitale foto’s voor foto-expertise, informex en e-mail opvolging, wat de verwerking en afhandeling van uw dossier vlot en accuraat laat verlopen.

Onze kwaliteitslabels

Wij dragen ook verschillende kwaliteitslabels (Eurogarant, Febelcar) zodat u de garantie heeft dat uw wagen in alle veiligheid terug in het verkeer komt.